Massasjeterapi

Om Massasjeterapi

Din behandler i hjertet av Bergen.

Behandler og forebygger muskel- og leddplager

Terapeut Kjersti Akselberg

  • Diplomert massasjeterapeut fra Axelsons Body Work School i Oslo
  • Anatomi og fysiologi fra Høgskolen i Bergen
  • Sertifisert Structual Body Worker, Anatomy Trains UK
  • Medlem av Norges Massasjeforbund

Behandling og priser

Klassisk massasje

Klassisk massasje

Klassisk massasje er en terapautisk og dyptgående massasje, med formål om å øke sirkulasjonen i muskulatur og bindevev slik at spenninger kan slippe.

Bedre sirkulasjon i vevet gir bedre næringstilførsel og hydrering til muskler, sener  og bindevev og bidrar til å transportere bort avfallsstoff.

Massasjen består av en menge ulike muskel- og bindevevsteknikker som er tilpasset hver enkelt sitt behov.

Priser klassisk massasje

30 minutter 430,-
45 minutter 630,-
60 minutter 780,-
75 minutter 930,-
90 minutter 1030,-
120 minutter 1500,-

Myofacial release

Myofascial Release er en bindevevsteknikk som utføres av terapeuten, sammen med dine bevegelser av spesifikke områder av kroppen. Under behandlingen deltar du aktivt og behandlingen kan foregå liggende på behandlingsbenken, sittende eller stående i instruerte bevegelser samtidig som terapeuten spesifikt «pinner inn” og frigjør det myofasciale området hvor restriksjonen sitter og bevegeligheten er redusert.

En del av oppgaven til myofasciaen er å danne glidelag mellom musklene og de andre strukturene i kroppen. I tillegg inneholder det et stort antall nerveceller som hjelper oss å koordinere våre bevegelser. Bindevevet former seg etter hvordan vi bruker kroppen, eller ikke bruker den. Manglende bevegelse, stadig gjentakende bevegelser, samt skader kan føre til at bindevevet blir stivere og trekker seg sammen. Kunnskapen om bindevevssystemet vårt har økt i de senere årene og forskning viser at myofasciaen har helt essensielle oppgaver i kroppen. Bindevevet sin tilstand, og om det er hydrert eller dehydrert, vil også påvirke det autonome nervesystemet i vesentlig grad. 

Ved å bruke Myofascial release teknikkene vil du oppnå hydrering i områder med restriksjoner og frigjøre bevegelsesfunksjonen, slik at den blir blir så optimal som mulig, minsker feilbelastning og når sitt fulle potensiale.

Priser Myofacial Release – behandling

45 minutter 800,-
60 minutter 920,-
75 minutter 1 050,-
90 minutter 1 200,-

Bedrift

Massasje er et positivt og forebyggende tiltak for å redusere sykefravær. Det er en trygg og effektiv fysikalsk behandlingsform som passer de fleste. ​​

Bedriftsmassasje er godkjent som en del av bedriftshelsetjenesten og gir fritak fra fordelsbeskatning.​

Behandlingen kan finne sted på bedriften eller klinikken, og bedriften bestemmer om de ansatte får dekket hele eller deler av behandlingen, i eller utanfor arbeidstiden.

Sammen finner vi en løsning som passer best for dere!

Priser på forespørsel

Finn oss

Torgallmenningen 3B, 7. etasje
5014 Bergen
Telefonnummer: 926 91 592
E-post: post@massesjeterapi.no

Klikk her for å starte navigering