Myofacial release

Myofascial Release er en bindevevsteknikk som utføres av terapeuten, sammen med dine bevegelser av spesifikke områder av kroppen. Under behandlingen deltar du aktivt og behandlingen kan foregå liggende på behandlingsbenken, sittende eller stående i instruerte bevegelser samtidig som terapeuten spesifikt «pinner inn” og frigjør det myofasciale området hvor restriksjonen sitter og bevegeligheten er redusert.

En del av oppgaven til myofasciaen er å danne glidelag mellom musklene og de andre strukturene i kroppen. I tillegg inneholder det et stort antall nerveceller som hjelper oss å koordinere våre bevegelser. Bindevevet former seg etter hvordan vi bruker kroppen, eller ikke bruker den. Manglende bevegelse, stadig gjentakende bevegelser, samt skader kan føre til at bindevevet blir stivere og trekker seg sammen. Kunnskapen om bindevevssystemet vårt har økt i de senere årene og forskning viser at myofasciaen har helt essensielle oppgaver i kroppen. Bindevevet sin tilstand, og om det er hydrert eller dehydrert, vil også påvirke det autonome nervesystemet i vesentlig grad. 

Ved å bruke Myofascial release teknikkene vil du oppnå hydrering i områder med restriksjoner og frigjøre bevegelsesfunksjonen, slik at den blir blir så optimal som mulig, minsker feilbelastning og når sitt fulle potensiale.

Priser

45 minutter 800,-
60 minutter 920,-
75 minutter 1 050,-
90 minutter 1 200,-